Успяха да заснемат кървавата драма, разиграла се в подземния гараж на

...
Успяха да заснемат кървавата драма, разиграла се в подземния гараж на
Коментари Харесай

Страховити СНИМКИ от подземния гараж в Бургас, където се простреля Александър!

Успяха да снимат кървавата драма, разиграла се в подземния гараж на бл. 161 в жк „ Славейков “. Снощи там 30-годишният Александър Стоянов се гръмна в главата. Все още ясно си личат кървавите следи до една от колоните на паркинга, написа flagman.bg.

Остава мистерия по какъв начин тъкмо младият мъж е съумял да влезе в подземното помещение, защото достъпът до него е стеснен, а ключ имат единствено притежатели на паркоместа.

Александър и приятелката му Галина чествали рождения ден на техен другар в квартирата им дружно с още трима души. В разгара на купона младият мъж съобщил на гостите, че излиза за малко, само че повече не се върнал.

„ Дълго време го чакахме, само че откакто не се върна, се притеснихме доста. Обадихме му се няколко пъти, само че не отговаряше. Излязохме да го търсим, а малко по-късно приятелката на Сашо – Галина го откри в локва кръв в гаража “ , описа сломен другар, който е бил на злополучния ваучър.

След нещастието бургазлийката Галина отишла да спи при другари, защото не желала да остава сама в квартирата. Младата жена била в потрес от случилото се и въобще не очаквала сходна развръзка.


Пред минути в бл. 161 дойдоха криминалисти от ОДМВР-Бургас, с цел да правят още един оглед на мястото на случая. С тях е и Галина, която ще би трябвало още един път да си напомни ужаса от нощес, когато е намерила обичания си в локва кръв.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР